به گزارش روز یکشنبه اگزیمنیوز از پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمیفرزاد افزود: سرانجام پس از نزدیک به ۲ سال پیگیری و با اعلام رسمی دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ژنو سوئیس «سیر همدان» در تاریخ ۱۸ خردادماه ۱۴۰۲ با شماره آگهی به شماره AO-۱۲۷۳ به ثبت جهانی رسید.
وی اظهار داشت: بعد از ثبت جهانی کشمش ملایر و گردوی تویسرکان این سومین محصول کشاورزی استان همدان است که به ثبت جهانی میرسد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه سیر همدان در سال ۹۶ به ثبت ملی رسیده بود، گفت: همدان در تولید محصول سیر و موسیر دارای جایگاه ممتاز و برجستهای است و سیر تولیدی همدان با توجه به استانداردهای جهانی یک برند و نشان خاص دارد.
سال زارعی ۱۴۰۰، ۴۲ هزار تن سیر خشک در چهار هزار هکتار سطح زیر کشت در استان تولید و هشت هزار و ۳۰۰ تن نیز سیرتر برای مصرف تازه خوری تولید شده است.
استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیر کشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.
نظر شما