تقاضای ۲ برابری مس در جهان

کارشناس ارشد فنی بی اچ پی بیلیتون BHP Billiton معتقد است: شرکت‌های معدنی برای رسیدن به عصر طلایی اکتشاف روش‌های قدیمی را کنار گذاشته اند که دلیل آن افزایش ۲ برابری میزان تقاضای مس است.

به گزارش اگزیم نیوز، ورا تیلر با تاکید بر افزایش میزان تقاضای جهانی مس در طی روزهای آینده گفت: حذف روش‌های قدیمی استخراج و تولید، راه ورود به عصرطلایی اکتشافات به شمار می رود که بخش معدن به لطف توانایی فناوری در نمایش سیستم‌های تحت پوشش در حال حرکت به سوی عصر طلایی است.

وی با اشاره به تجربه اکتشاف فلزات در سد بلوط واقع در جنوب استرالیا، ادامه داد: شرکت‌ها باید تکنولوژی را به گونه‌ای مورد استفاده قرار دهند که عمق ۴۰۰ متری زمین را همچون سطح زمین شفاف و روشن سازند.

تیلر دیروز(جمعه) در کنفرانس انجمن توسعه‌دهندگان و آینده پژوهان ۲۰۲۱ تورنتو کانادا، تصریح کرد: شرکت بی اچ پی تنها در ۴ سال گذشته توانست به سیستم معدنی با پوشش بیش از ۸۰۰ متر در عمق زمین با توانایی جداسازی شامل ۵۸ متر در ۲.۴۹ درصد مس و ۱.۲ گرم طلا در هر تن در مناطق وسیعی دست یابد.

وی یادآور می شود: در بیش از ۲ قرن ما به دنبال کشف کانسارها بودیم. اما این‌ها کوچک‌ترین مقیاس‌ها هستند بنابراین به‌وسیله سیستم‌های معدنی سخت‌ترین ذخایر را در حد توان آن‌ها می‌توان کشف کرد.

تیلر اعلام کرد: این شرکت در نظر دارد با هدف ورود به عصر طلایی اکتشاف، مرکز اکتشاف معدنی خود را در تورنتو تأسیس کند. همچنین در اوت ۲۰۲۰ میلادی توافق‌نامه‌ای را با شرکت اکتشافی میدلند Midland به منظور تأمین مالی اکتشاف نیکل در شمال کبک کانادا به مدت حداقل ۲ سال امضا کرده است.

کارشناس ارشد بی اچ پی خاطرنشان کرد: کاربرد نیکل در تکنولوژی تولید باتری نقشی بسیار اساسی در تلاش‌های جهانی برای کربن‌زدایی ایفا می‌کند. بنابراین به منظور تأمین نیکل مورد نیاز فناوری باتری برای نسل بعد و نیز پیش‌بینی تقاضای خودروهای هیبریدی و برقی باید تولید نیکل ۴ برابر شود.

تیلر گفت: از سوی دیگر، این شرکت در حال اجرای پروژه معدن پتاس جانسن در کانادا با مجوزهای اکتشاف و اجاره معدن بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع است.

کد خبر 41840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =