ابتکار: تقویت بازاریابی دیجیتالی برای اجرای طرح‌های توان‌افزایی ضروری است

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه لازمه اجرای طرح‌های توان افزایی تقویت بازاریابی دیجیتالی است، گفت: عرضه کالا، خدمات، آموزش، توان افزایی و همچنین مبادله تجربیات و اطلاعات و تامین مواد اولیه مزیت های بازارهای دیجیتالی است.

به گزارش اگزیم نیوز، معصومه ابتکار روز سه شنبه در نشست امضای تفاهم نامه بین معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با هدف توان افزایی زنان تولیدگر و کارآفرین برای دسترسی به درگاه های فروش قانونی مجازی کشور منعقد شد، افزود: سیاستگذاری های درست وزارت ارتباطات به افزایش کیفیت ارتباطات، آموزش در فضای مجازی و همینطور زمینه های اشتغال، کارآفرینی و ایجاد بازارهای دیجیتالی کمک شایانی کرده است.

وی افزود: امیدواریم امضای این تفاهم نامه و این کار مشترک نتایج مفیدی برای توان افزایی و تشویق زنان داشته باشد. مطمئن هستیم در همین فرصت کوتاه تا پایان دولت دوازدهم، الگوی موفقی را پایه گذاری کنیم تا آیندگان هم بتوانند آن را ادامه دهند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه این اتفاق مهمی از جنبه هم افزایی است، خاطرنشان کرد: همکاری سه جانبه ای میان معاونت امور زنان و خانواده با معاونت علمی فناوری و وزارت ارتباطات در حال شکل گرفتن است تا زمینه های توان افزایی زنان برای حضور در مارکتینگ و بازارهای مجازی که روز به روز در حال گسترش است، فراهم شود.

ابتکار یادآور شد: مزیت این بازارهای دیجیتالی، عرضه کالا، خدمات و آموزش و توان افزایی و همچنین مبادله تجربیات و اطلاعات و تامین مواد اولیه است که در شکل گیری این شبکه ها بسیار تعیین کننده است.

وی با بیان اینکه باید باید بر روی موضوع این پلتفرم ها و استارتاپ ها بیشتر کار شود، توصیه کرد: توجه به روحیه خلاق جوان می تواند اکوسیستم مناسبی را فراهم کند. معاونت امور زنان و خانواده هم در زمینه توان افزایی اقتصادی زنان و ایجاد بازاریابی با بخش دولتی و هم با وزارت کار و وزارت کشور همکاری های خوبی داشته زیرا لازمه اجرایی شدن طرح های توان افزایی تقویت مرحله بازاریابی است و عرصه نوینی است که باید روی آن بیشتر کار شود و نمی توان نسبت به آن بی توجه بود.

وی با تاکید بر اینکه زنان روستایی در فضای مجازی می توانند محصولات، تولیدات کشاورزی، فرهنگی و هنری خود را عرضه کنند و نباید اقتصاد خلاق، هنر و صنایع دستی و مزیت‌های درون کشور را دست کم بگیریم، یادآور شد: امروزه بسیاری از زنان روستایی می‌توانند از طریق ارائه خلاقانه صنایع دستی و هنر نیاکان خود به گونه‌ای جذاب برای جوانان کارآفرینی و فعالیت کنند و دیگر دغدغه چگونگی ارتباط  با جهانیان را نداشته باشند.

آموزش آگاهی بخشی راهکار مصون ماندن خانواده از تهدیدات فضای مجازی است

معاون رئیس جمهوری در بخشی دیگر از سخنان خود با اعلام اینکه در کنار آموزش هایی که برای زنان ارائه می شود باید به حفاظت و امنیت و کنترل فضای مجازی توجه کرد، گفت: از جمله مباحث مهم در کنار توجه و ارائه آموزش‌ها به زنان و خانواده، حفاظت از امنیت خانواده و کودکان است. از جمله مهم ترین مولفه‌های حفاظت امنیت خانواده به ویژه در شرایط شیوع کرونا افزایش مهارت استفاده از اینترنت دانش آموزان است.

وی تصریح کرد: اگر مادران و کودکان و جوانان بدانند با چه مخاطرات جدی در فضای مجازی مواجه‌ هستند و تهدیدها را بشناسند می‌توانند مصونیت خود و خانواده خود را حفظ کنند. در غیر این صورت آسیب‌های فراوانی به شکل شبکه‌های سازمان یافته خانواده‌ها را تهدید می‌کند و ما باید توجه ویژه به ارائه این آموزش‌های آگاهی بخش داشته باشیم.

 

 

کد خبر 40744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 8 =